Hva Har Du Under Klærne

- Når lillesøsteren min på 12 år begynner å si at hun er feit da er det noe som er veldig galt

Sally (20) mener det er viktig at man viser at det går an å være stolt av sin egen kropp - skavanker og alt. - Instagrambilder og modellkropper er jo ikke standarden, men det har liksom blitt det likevel.

ELSK DEG SELV: Sally (20) ble skutt som toåring, i dag motiverer hun kvinner til å elske seg selv. - Elsker du deg selv så gjør det noe med selvrespekten din, du vet hva du fortjener, og du vil ikke akseptere å bli behandlet dårlig, forklarer han.
ELSK DEG SELV: Sally (20) ble skutt som toåring, i dag motiverer hun kvinner til å elske seg selv. - Elsker du deg selv så gjør det noe med selvrespekten din, du vet hva du fortjener, og du vil ikke akseptere å bli behandlet dårlig, forklarer han. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Hva har du under klærne?» Det er spørsmålet Sally har stilt til unge jenter og gutter i løpet av de siste to årene. Og det er ikke fordi hun vil se deg naken.

Tjueåringen, som egentlig heter Salamatu Kamara, fikk nemlig nok av perfeksjonerte og photoshoppede intagram-kropper, og startet likegreit en egen kampanje for å bekjempe denne usunne trenden.

– Vi lever i en verden der alt er på internett, og det vi ser er jo en illusjon. Instagrambilder og modellkropper er jo ikke standarden, men det har liksom blitt det likevel, sier hun til KK.no.

– Når lillesøsteren min på 12 år begynner å si at hun er feit da er det noe som er veldig galt, legger hun til.

LES OGSÅ: Mia (30) fikk en aggressiv type brystkreft

Det du ikke liker er det som gjør deg unik

Sally mener det er viktig at man viser at det går an å være stolt av sin egen kropp – skavanker og alt. Hun tror det faktisk vil gjøre at vi også føler oss vakrere og mer fornøyd.

– Man kan jo operere seg selv til gud kommer tilbake liksom, men fortsatt synes at man er stygg. Det starter jo på innsiden. Elsker du deg selv så gjør det noe med selvrespekten din, du vet hva du fortjener, og du vil ikke akseptere å bli behandlet dårlig, forklarer Sally. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer