Spleisebryllup:

Nathalie og Sebastian brukte bare 10 000 kroner på bryllupet sitt

– Jeg husker at jeg kviet meg litt til å spørre gjestene om de kunne bidra til festen.

SPLEISEBRYLLUP: Det viktigste med bryllupsdagen er ikke maten eller lokalet, men gjestene og god stemning, mener Nathalie og Sebastian. FOTO: Privat
SPLEISEBRYLLUP: Det viktigste med bryllupsdagen er ikke maten eller lokalet, men gjestene og god stemning, mener Nathalie og Sebastian. FOTO: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

La ikke dyrtid med økte kostnader på alle fronter sette en stopper for bryllupsplanene dine, det er fullt mulig å arrangere et vakkert og minneverdig bryllup uten at det koster skjorta. Det mener i alle fall Nathalie Alexandra Schou Rischmann (30).

Da hun for tre år siden giftet seg med sin utkårede Sebastian Bjørgan Rischmann (32), kostet hele kalaset knappe 10 000 kroner!

– Jeg har vært i så mange flotte bryllup, hvor lokalene har vært storslåtte og middagene formidable. Men minnene som har festet seg fra alle bryllupene har vært det nydelige, lykkelige paret, den gode stemningen, de minneverdige talene og alle menneskene, sier Nathalie.

Ville ikke bruke opp sparepengene

Da hun skulle planlegge bryllupet fant hun fort ut at det som anses som et «vanlig» bryllup i dag ville svi godt i lommeboka. Et passende lokale i nærområdet kostet 40 000 kroner, med et pristillegg på 250 kroner i timen for pynting.

Mat med dessert ville koste 1 250 kroner per hode, og da var alkoholen ikke inkludert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer