Konsentrasjonsproblemer og hjernetåke

Nei, det er ikke deg. Det er verden

KOMMENTAR: Hjernetåke, konsentrasjonsproblemer og manglende evne til å fokusere på én ting: Hvis du tror du kan løse det ved å lese gode selvhjelpsråd eller bare skjerpe deg litt, tar du dessverre feil.

HYPERAKTIV INFORMASJONSSTRØM: Det finnes en grense for hvor mye input, stimuli og informasjon hjernen din klarer å ta inn. Foto: NTB
HYPERAKTIV INFORMASJONSSTRØM: Det finnes en grense for hvor mye input, stimuli og informasjon hjernen din klarer å ta inn. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Vet du hvilken film som er verdens skumleste?

Seven, kanskje? Klassikeren der Brad Pitt viser seg å være en seriemorder som dreper folk etter de syv dødssyndene, og som har gitt publikum verden over mareritt?

Eller Sinister, der Ethan Hawke researcher kriminalsaker fra virkeligheten, og som i en forskningsstudie var den filmen som skremte deltakerne mest?

Eller kanskje den ekstreme skrekkfilmen The Conjuring?

Nei. Verdens skumleste film handler ikke om mordere eller overnaturlige fenomener. Verdens skumleste film er den hjertevarme animasjonsfilmen WALL-E.

Bare settingen er nok til å skremme vannet av hvem som helst som har lest litt om klimakrisen: Året er 2800 og jorden er fullstendig ubeboelig. Menneskeheten har flyktet for lenge siden, i et gigantisk, evig svevende romskip, og den eneste som fortsatt er igjen på den ødelagte planeten er søppelinnsamlingsroboten WALL-E. Alt er dødt, alt er giftig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer