New York Fashion Week

Nei, dette er ikke en mann

Se hvem som debuterte som modell under moteuka i New York.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De radmagre catwalkmodellene på designer Victor De Souzas visning under moteuka i NY har fått mange til å reagere. - Så magre jente vil ikke kunne menstruere og føde barn, uttaler blant annet professor ved Idrettshøgskolen, Jorun Sundgot-Borgen, til Dagbladet.no. Det er derfor godt å se at det finnes designere som tar en helt annen vri.LES OGSÅ: Disse modellene må forbys!

Ellen som modell

Designer Richie Rich valgte nemlig Ellen DeGeneres som sin finalemodell. Komikerdronningen, som norske TV-seere ble kjent med gjennom sitcomserien «Ellen», gjorde sin entre i skinnende sølvdress, mikroskopisk hatt med sløyfebånd, hvite sneakers – og plenty av attitude.Med et uttrykk som krevde respekt - og poseringer som får mannlige catwalkmodeller til å se ut som sjenerte skolejenter - viste Ellen at man ikke trenger å ha nesten ensifret BMI for å rocke catwalken.Se flere bilder av Ellen:

Kona på første rad

Richie Rich er kjent for sine spektakulære catwalkshow. Denne visningen var intet unntak. Det hele åpnet med el-fiolinspillere og ballettdansere, etterfulgt av modeller som viste fram plagg som best kan beskrives som SM-aktige og «more is more».LES OGSÅ: Hadde du turt å gå i dette?Se flere bilder fra visningen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer