Frukt Og Bær

Nektarinblues: nektarin med blåmuggost

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
2 store modne, men faste, nektariner
150 g blåmuggost, f.eks. Roquefort
pepper

Fyr opp grillen. Skjær nektarinene i to på langs og ta ut kjernen. Legg dem med den flate siden ned på grillen i cirka fem minutter. Snu dem og fyll dem med blåmuggost, kvern litt
pepper oppå hver. Grill dem ferdige med den runde siden ned cirka fem minutter. Server med landbrød eller valnøttbrød til.

Grillet nektarin med blåmuggost
Grillet nektarin med blåmuggost Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer