Strikking

Nicole har funnet en ny og enklere måte å strikke på

Nå ønsker 54-åringen samle mennesker som trenger mer kontakt med andre og mestring i hverdagen.

MESTRING: Nicole har tidligere nærmest revet seg i håret fordi hun har hatt vansker med å forstå de tradisjonelle strikkeoppskriftene. Nå har hun funnet en mye enklere måte å strikke fint på! FOTO: Heidi Nathalie Hovland
MESTRING: Nicole har tidligere nærmest revet seg i håret fordi hun har hatt vansker med å forstå de tradisjonelle strikkeoppskriftene. Nå har hun funnet en mye enklere måte å strikke fint på! FOTO: Heidi Nathalie Hovland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nicole Vogt (54) har alltid vært over gjennomsnittet interessert i å fargelegge hverdagene sine med kreative «hobbyting». Hun har tidligere jobbet som grafisk designer i et reklamebyrå, vært salgs- og markedsansvarlig i et annet firma - og nå jobber hun 100 prosent med sine egne ting.

Nicole har nemlig laget egen business ut av strikkeinteressen sin. Til tross for at hun har strikket om lag 700 plagg i løpet av de siste par årene, har ikke entusiasmen over strikking alltid vært like stor.

- Mønster og strikkeoppskrifter er for meg helt håpløse å lese. Det ser ut som ingeniørmatematikk i mine øyne, jeg blir helt forvirra og mister kreativiteten helt. Det var grunnen til at jeg en dag tenkte at denne strikkingen da kunne gjøres på en annen måte, sier hun og smiler lurt.

Nå strikker hun rundt 4-5 timer hver eneste dag, og kan stå opp midt på natten fordi hun plutselig kommer på en ny strikkeidé. Nicole har nemlig «funnet opp» en helt egen måte å strikke på - som hun mener at absolutt alle kan klare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer