Hjemmekontor i utlandet

Nina (51) jobber fra Frankrike: - Jeg lever litt drømmen

- Jeg føler jeg er på ferie hele tida. Nesten året rundt er det bare å dra fem til ti minutter til en lang strand og blått middelhav.

GJORDE DRØMMEN TIL VIRKELIGHET: Nina Dybedahl drømte lenge om å flytte hjemmekontoret til Frankrike. Hun har nå hatt hjemmekontor i landet i seks år. Foto: Privat
GJORDE DRØMMEN TIL VIRKELIGHET: Nina Dybedahl drømte lenge om å flytte hjemmekontoret til Frankrike. Hun har nå hatt hjemmekontor i landet i seks år. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

- Jeg bor i Cannes. Her er det egentlig skikkelig sol og sommer, men akkurat i dag er det veldig grått, men 16 grader i skyggen likevel, sier Nina Dybedahl (51) til Vi.no.

Over Facetime viser hun oss rundt i treromsleiligheten hun deler med datteren på 11 år, en hund og en katt.

Mens vi har akket oss over hjemmekontor under pandemien her hjemme har hjemmekontor vært virkeligheten til Dybedahl i nesten 20 år. Forskjellen er at hun befinner seg i sydligere strøk med stor hage til grilling, jevnlig påfyll av D-vitamin, grønnsakshage, bananpalmer, plaskebasseng og klatrestativ til datteren. Selv bruker Dybedahl en slackline som er oppspent i hagen hele året.

- Pandemien var ingen stor overgang. Jeg møter kundene mine veldig sjelden fysisk. Jeg har investert i en kryptert klientportal og med telefon er det enkelt å hjelpe folk med juss på avstand, sier Dybedahl, som er jurist.

Gjennom sin rettshjelpkjede Webjuristene gir hun juridisk rådgivning til nordmenn over nett. Dybedahl jobber mye med skillsmissesaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.