Prinsesse Märtha Louise

- Noen ganger er det tungt før jul

Prinsesse Märtha Louise om sorg og savn i sterkt innlegg.

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Prinsessen erkjenner at førjulstiden kan være tøff, og at det er viktig å finne ting man kan glede seg over. FOTO: Lise Åserud / NTB
PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Prinsessen erkjenner at førjulstiden kan være tøff, og at det er viktig å finne ting man kan glede seg over. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. juledag er det to år siden forfatter Ari Behn valgte å forlate livet. Han ble 47 år, og etterlot seg tre døtre, ekskona prinsesse Märtha Louise (50) og sin nærmeste familie bestående av foreldre, to søsken og flere onkelbarn.

Til tross for at han og ekskona Märtha tok ut skilsmisse i 2016, hadde de bevart vennskapet for døtrenes skyld.

På sin offisielle Instagram-profil delte prinsesse Märtha Louise et sterkt innlegg, der hun ikke legger skjul på at tiden før jul kan være tøff.

«Noen ganger er det tungt før jul. Dagene er mørke og vi fylles med savn og sorg. Likevel har jeg funnet ut at vi tar jula tilbake. At vi skal sammen klare å sette pris på denne tiden, hvert fall nå og da. At vi skal glede oss til jul innimellom, selv om vi kjenner på tomhet og savn. Så derfor: julekalender!!» skriver hun til bildet av en julekalender badet i varmt vintersollys.

Kalenderen som er hengt opp hjemme i Lommedalen har en helt spesiell historie bak seg, og er et varmt lyspunkt for Märtha og døtrene i førjulstiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer