Kristin Gjelsvik:

- Nok en gang kan vi lese om middelaldrende, hvite menn som ikke klarer å oppføre seg

Influenser Kristin Gjelsvik er ikke kjent for å spare på kruttet når hun først mener noe sterkt. Denne gangen er heller intet unntak.

KRISTIN GJELSVIK: – Hva er det som feiler dere egentlig, for noen ræva folk dere er, for noen ræva verdier dere har, sier influenser Kristin Gjelsvik om mennesker som lirer av seg med rasistiske kommentarer. FOTO: NTB.
KRISTIN GJELSVIK: – Hva er det som feiler dere egentlig, for noen ræva folk dere er, for noen ræva verdier dere har, sier influenser Kristin Gjelsvik om mennesker som lirer av seg med rasistiske kommentarer. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at den 24 år gamle samfunnsdebattanten Sumaya Jirde Ali anmeldte komiker Atle Antonsen (53) for rasistiske ytringer.

En kveld i oktober sitter Jirde Ali og en venninne på en bar i Oslo. Da dukker Atle Antonsen opp sammen med sin komikerkollega Magnus Devold. Antonsen henvender seg til Jirde Ali på engelsk, så på norsk.

Ifølge et innlegg Jirde Ali postet på Facebook tidligere denne uken, tok Antonsen tak i henne, ba henne flere ganger om å «shut the fuck up» og til slutt sa han «du er for mørkhudet til å være her».

Forkastelig

Dette har fått influenser Kristin Gjelsvik til å reagere og hun er ikke kjent for å spare på kruttet når hun først mener noe sterkt. Denne gangen er heller intet unntak.

Nå skal det sies at det ikke er reinspikka slakt av Antonsens oppførsel, men heller en helhetlig frustrasjon over rasismen i samfunnet.

Og hun er ikke redd for å si hva hun tenker:

– Nok en gang kan vi lese om middelaldrende hvite menn som faen ikke klarer å oppføre seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.