Knekkebrød:

Norske Hedvig gjør salgssuksess med hjemmelagde knekkebrød i Brooklyn

- Plutselig tok det helt av, sier hun til KK.

KNEKKEBRØD: I dag selger Hedvig Bourbon knekkebrød til 29 butikker. Det var under en ferietur til Norge at hun fikk øynene opp for den norske tradisjonen. Dette bildet er tatt på storkjøkkenet i Brooklyn. FOTO: Jean Bourbon
KNEKKEBRØD: I dag selger Hedvig Bourbon knekkebrød til 29 butikker. Det var under en ferietur til Norge at hun fikk øynene opp for den norske tradisjonen. Dette bildet er tatt på storkjøkkenet i Brooklyn. FOTO: Jean Bourbon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da norske Hedvig kom til New York i 1998 var hun, som hun selv sier, egentlig bare på gjennomreise. Men skjebnen ville det annerledes, og nå har hun vært i byen som aldri sover i 20 år.

Hedvig, som vokste opp i Oslo, har fått det franskklingende etternavnet Bourbon etter at hun giftet seg med den franske fotografen Jean Bourbon i 2004, og sammen har de fått barna Lucas (15), Charlotte (10) og Leo (7).

Da Hedvig ble mor for første gang hadde hun jobbet i et anerkjent reklamebyrå i New York i seks år. Men da de skulle nedbemanne med 150 stillinger, valgte hun å finne på noe nytt.

- Sånn er det i Amerika! sier hun med et lurt smil til KK. Vi møter henne på kafeen 61 Local i Brooklyn, som er en av Hedvigs favorittkafeer i nabolaget.

- Jeg hadde egentlig veldig lyst til å være hjemmeværende, og er litt gammeldags på den måten. Så da fikk jeg plutselig sjansen til å gjøre det! forklarer hun videre.

LES OGSÅ: Kronprinsessen er en av få kongelige som har valgt å kommentere #Metoo-kampanjen

Fikk øynene opp for knekkebrødbaking da hun var på ferie i Norge

For til tross for at Hedvig er hjemmeværende har hun alltid likt å ha prosjekter på gang, og da hun gikk hjemme med eldstemann testet hun ut ulike gründerprosjekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer