Nøttemarengser

Nøttemarengs

Nøttemarengser

Publisert
Sist oppdatert

Disse luftige og lette marengsene har en deilig nøttesmak.

(ca. 20 stk.)

◗ 3 eggehviter
◗ 1 klype salt
◗ 2 dl sukker
◗ ½ dl grovhakkede 
hasselnøtter

1. Forvarm ovnen til 125°. Ha en klype salt i eggehvitene, og pisk til stivt skum. Tilsett sukker under fortsatt pisking til marengs. Bland forsiktig inn de hakkede nøttene.
2. Sett røren som små topper med to teskjeer på bakepapir på en stekeplate.
3. Stek marengsene midt i ovnen i 15 minutter. Senk varmen til 100º, og stek videre i ca. 30 minutter til marengsene er tørre og lette.
4. Avkjøl på rist.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer