Dessert

Nougat-is

Uimotståelig når du skal unne deg noe godt.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





Nougat
100g sukker
50g skåldede mandler, hakket
1/2 ts natron

Brun sukkeret i en panne og bland inn de hakkede mandlene. Tilsett natron og hell blandingen raskt ut på et stykke bakepapir. Kjøl av massen, ha den i en plastpose og knus til biter.

Is
4 eggeplommer
65 g sukker
1/2 ts vaniljesukker
0,5 liter fløte

Pisk eggeplommene med sukker og vanilje til skum, og vend den inn i lett pisket fløte. Bland massen sammen med den knuste nougaten og ha alt i en passende form. Frys isen i minst 2 timer.

Nougatis er godt og avkjølende.
Nougatis er godt og avkjølende. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer