Fyrstinne Charlene

Nytt bilde av fyrstinnen får fansen til å spekulere

Flere undrer seg over om det går bra med tobarnsmoren Charlene.

FYRSTINNE CHARLENE: Fyrsteparet Albert og Charlene på Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2012. De har vært gift siden 2011. FOTO: NTB
FYRSTINNE CHARLENE: Fyrsteparet Albert og Charlene på Oscar-utdelingen i Los Angeles i 2012. De har vært gift siden 2011. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene av Monaco (43) har vært borte fra rampelyset det siste året, som følge av en alvorlig øre- nese- halsinfeksjon hun pådro seg våren 2020 i Sør-Afrika.

Etter operasjonen fikk hun flyforbud, og dermed måtte hun bli værende i hjemlandet Sør-Afrika.

Ektemannen fyrst Albert (63) og tvillingbarna Gabriella og Jacques (6) hadde dermed ikke sett mamma på lang tid. Dette satte fart på spekulasjoner om ekteskapsproblemer, men i et intervju med Channel24 avkrefter hun dette.

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn veldig mye. Det som har vært veldig vanskelig for meg, var da legeteamet ga meg beskjed om at jeg ikke kunne reise hjem for tiårsmarkeringen av bryllupsdagen vår.

BRYLLUP: Fyrst Albert og OL-svømmeren Charlene giftet seg i en religiøs seremoni i 2011. FOTO: NTB
BRYLLUP: Fyrst Albert og OL-svømmeren Charlene giftet seg i en religiøs seremoni i 2011. FOTO: NTB Vis mer

Fikk ikke markert bryllupsjubileet

Ekteparet giftet seg i Monaco 1. og 2. juli 2011. Først i en borgerlig seremoni, og dagen etter i en religiøs seremoni.

- Albert er min klippe og styrke, og uten hans kjærlighet og støtte hadde jeg aldri klart å komme meg gjennom denne smertefulle tiden.

På sin offisielle Instagram-profil delte Charlene et bilde av seg selv i begynnelsen av oktober, der hun smiler tappert mens hun tilsynelatende har bibelen foran seg. Til bildet har hun skrevet «Gud velsigne».

TOBARNSMOR: Fyrstinne Charlene med ektemannen Albert og barna Jacques og Gabriella under Monacos nasjonaldag i 2017. FOTO: NTB
TOBARNSMOR: Fyrstinne Charlene med ektemannen Albert og barna Jacques og Gabriella under Monacos nasjonaldag i 2017. FOTO: NTB Vis mer

I kommentarfeltet renner det inn med støttemeldinger, og det er flere som lurer på om det går bra med tobarnsmoren etter det tøffe halvåret hun har vært gjennom.

«Håper det går bra med deg», skriver en følger.

En annen skriver at hun gleder seg til å se fyrstinnen med mann og barn i Monaco.

Den 43 år gamle fyrstinnen har foreløpig ikke besvart spørsmålene knyttet til når hun får reise tilbake til Monaco, og heller ikke gitt noen ytterligere kommentar på hvordan formen er.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer