Kjøtt

Okseragu

Publisert
Sist oppdatert
Av: Hanne Buxrud

(Til 6 personer)



750 g oksekjøtt (flatbiff, bog
eller det du måtte få tak i)
2 stilker stangselleri
1 løk
2 fedd hvitløk
1/2 kg poteter
3 gulrøtter
5 ss olivenolje
3-4 dl hvitvin
3-4 dl varm kraft/buljong
1-2 ts frisk, hakket rosmarin
4-5 tomater, eventuelt 1 boks
hakkede
1 passe stor squash
havsalt og nykvernet pepper

Skjær kjøtt, selleri, løk, hvitløk, poteter og gulrøtter i terninger. Varm oljen i en stor gryte, og legg kjøttbitene i litt etter litt. Brun dem godt under omrøring. Ha i
grønnsakene og fres videre. Ha i vin, buljong, rosmarin og poteter.

Oppskriften er laget av: Knut Ivar Olsen, kokk

Foto: Hanne Buxrud
Foto: Hanne Buxrud Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer