(Til fire personer)
500 g poteter
400 g jordskokker
salt og pepper
1 dl kremfløte
Oksestek:
1 kg oksestek
salt og pepper
Grønn salat:
100 g rucola
150 g babyspinat
Dressing:
1 ts sennep
3 ss estragoneddik
3 ss olivenolje
salt og pepper
Legg poteter og jordskokker i lag med salt og pepper i en ildfast form. Hell fløten over og sett den i ovn på 200 grader i 25 minutter. Gni oksesteken inn med mye salt og pepper og brun den godt på alle sider. Sett et steketermometer i den tykkeste delen av steken og sett den i ovnen på rist over potetene.
Ta steken ut når termometeret viser 60 grader og la den hvile i ti minutter. Skjær kjøttet i tykke skiver. Bland rucola og babyspinat, og rist ingrediensene til dressingen i et tomt syltetøyglass med lokk. Ha dressingen i salaten og bland godt.
