Hjerneblødning:

Olaug Bollestad åpner opp etter mannens hjerneblødning

- Føler oss styrtrike og takknemlige!

HJERNEBLØDNING: Etter en tøff start på sommeren, går det bedre, melder Olaug Bollestad på Instagram. Her fra et intervju KK gjorde med henne i 2021. Foto: Astrid Waller
HJERNEBLØDNING: Etter en tøff start på sommeren, går det bedre, melder Olaug Bollestad på Instagram. Her fra et intervju KK gjorde med henne i 2021. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

Det var i begynnelsen av juli KrF-leder Olaug Bollestad (61) delte på Facebook at ektemannen Jan Frode (64) hadde fått en hjerneblødning.

De to befant seg i Lillesand da det skjedde, og som tidligere sykepleier forstod Bollestad raskt hva det kunne dreie seg om og ringte 113 med det samme.

På under ti minutter ble ektemannen hentet av ambulanse og ble kjørt til Sørlandet sykehus. For to uker siden ga hun følgerne på instagram følgende oppdatering:

Tenk: han e komen heim. ❤️ Matte,sliten, ja! Trenge nå møje tid te opptrening og tid med flokken sin!! Rett og slett tid te det viktigaste.

Tårene rant

For de som har fulgt ekteparet på Instagram, er det kjent at de omtaler seg selv som Herr og Fru Larkin, etter det lykkelige paret i den godslige engelske tv-serien «Livet med Larkins» som ble sendt på tv på begynnelsen av 1990-tallet.

Mange har også sett ekteparet i tv-serien «Sofa», der Bollestad som regel sitter med strikketøy og pludrer og småkrangler med ektemannen ved siden av seg, og rett som det er også dasker ham på lanken når han blir for grådig på godteskåla.

At de er hverandres alt er ingen som ser dem i tvil om.

I flere poster Bollestad har delt fra tiden etter at ektemannen kom hjem igjen, skinner det også gjennom.

Da ektemannen etterhvert fikk summet seg litt og fant pianoet, rant tårene hos dem begge.

Både han og fru Larkins grein! Det e de små framskrittå som nå blir store seirer! Det stora i dag: An kan spela🎶🎼🎹❤️

Stigende form

For en ukes tid siden fortalte Bollestad også om hva den krevende sommeren hadde gjort med henne.

I dag måtte Fru Larkins rett åg slett dra inn årene åg setta seg ner, skrev hun og forklarte at hun nå hadde blitt sykmeldt i noen uker.

Ut fra Bollestads siste oppdatering på Instagram ser det nå ut til at formen er stigende hos dem begge. Den aller beste medisinen skal ha vært tid sammen med lille Malli, som ekteparet ble stolte besteforeldre til i fjor.

Herrr åg fru føle oss styrtrige, og ikkje minst takknemlege på tross av krevande dagar. Viktig å holda fast på alt det goa, åg ta te seg kreftene. Goe vega te kver åg ein🌞🌸💕 avslutter Bollestad aka fru Larkin posten med.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer