Synnøve Skarbø:

Om det tøffe bruddet og 50-50-livet

- Skilte venninner sa til meg: Bare vent, kanskje du en dag kommer til å sette pris på det. Jeg tenkte: Kanskje du, ja, men aldri jeg.

Synnøve Skarbø er en del av podkast-suksessen «Synnøve og Vanessa». 
 Er noen tema tabu? – Ja, herlighet. Masse! FOTO: Julie Pike
Synnøve Skarbø er en del av podkast-suksessen «Synnøve og Vanessa». Er noen tema tabu? – Ja, herlighet. Masse! FOTO: Julie Pike Vis mer
Publisert

Hun er akkurat kommet tilbake fra Sør-Afrika. Brun, blond og med beachcurls. Det siste er en overdrivelse. Produksjonen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen», der Synnøve Skarbø er programleder, var utsatt for sammenhengende regn i fire uker, og hun var ikke på stranden en eneste gang. Men du verden for et avbrekk det var! Der andre brukte de siste ukene av 2019 til julebakst og gavekjør, bodde Synnøve på hotell og pleide daglig omgang med Jan Thomas og potensielle kjærester. Romantikk fra morgen til kveld. Da hun kom tilbake, gjensto det meste av juleforberedelser. Bakst og alt måtte hun ta igjen. Men det kunne vært verre. Julen i fjor, for eksempel.

Et barn, en mann og en allerede på det tidspunktet ryddeglad dame. Synnøve Skarbø, en av Norges mest folkekjære programledere og halvdelen av podkast-hiten «Synnøve og Vanessa». Hun levde et liv andre bare kunne drømme om – ja, nøyaktig det livet hun selv drømte om da hun som tenåring hjemme på Stranda la planer for hvordan hun skulle bli kjendis. Da hun prøvde å kartlegge hva som skulle til for at ukebladene en dag ville beskrive henne med setningen: «Hun er mye penere i virkeligheten.»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer