Ellen De Generes får kritikk

Om Ellen: – Aldri møtt noen så manipulerende og selvopptatt

Tidligere barnestjerne kommer med sterke påstander om hvordan Ellen DeGeneres skal ha styrt livet hans fra han var 12 år.

ELLEN DEGENERES: På toppen av sin karriere var The Ellen Show på alles lepper. Siden har Ellen Degeneres og showet måttet tåle kritikk fra flere hold. FOTO: Andrew Harnik/NTB
ELLEN DEGENERES: På toppen av sin karriere var The Ellen Show på alles lepper. Siden har Ellen Degeneres og showet måttet tåle kritikk fra flere hold. FOTO: Andrew Harnik/NTB Vis mer
Publisert

Da 12 år gamle Grayson Chance la ut en video på YouTube i 2010, ante han ikke at den skulle bli plukket opp av en av verdens på den tiden mest populære TV-show.

På 2010-tallet var The Ellen Show et av de mest populære talkshowene, og med millioner av seere verden over, var en opptreden hos Ellen gull verdt.

12-årige Grayson var en ekstremt talentfull pianist med sterk sangstemme, og i Ellens studio spilte han Lady Gagas «Paparazzi» med en innlevelse som fikk gjestene til å måpe.

Ellen DeGeneres' slagord var «Be kind», og etter showet ga hun Grayson ti tusen dollar og et nytt piano, og påtok seg en slags coach-rolle. 12-åringen hadde potensial til å bli en slags ny Justin Bieber, og DeGeneres skaffet ham managere som jobbet med Lady Gaga og Madonna, og hjalp ham å få en avtale med en anerkjent bookingagent.

Graysons mor skal ha sagt: «Det var en kjempeeksplosjon».

Ifølge musikkmagasinet Rolling Stone skal DeGeneres ha sagt til Graysons mor allerede ved første møte at hun «aldri noensinne ville trenge å arbeide igjen». I intervjuet med magasinet, som ble publisert i september 2022, husker Grayson at DeGeneres sa til ham: «Jeg skal beskytte deg. Jeg skal være der for deg. Vi skal gjøre dette sammen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer