Elisa Røtterud

Om eventyrlyst, kjærligheten og hvorfor hun velger bort barn

Til tross for at Elisa Røtterud savner søsken og elsker å leke, er det uaktuelt for henne å få egne barn.

ELISA RØTTERUD: Livet til Norrøna-storyteller Elisa Røtterud byr på kontraster - i det ene øyeblikket kan hun være på en fjelltopp i Nepal, og i det neste på stranden ikledd sine vakreste kjoler fra favorittdesignerne. - En kan like både vakre kjoler og bestige fjell, sier hun til KK. FOTO: @elisarotterud
ELISA RØTTERUD: Livet til Norrøna-storyteller Elisa Røtterud byr på kontraster - i det ene øyeblikket kan hun være på en fjelltopp i Nepal, og i det neste på stranden ikledd sine vakreste kjoler fra favorittdesignerne. - En kan like både vakre kjoler og bestige fjell, sier hun til KK. FOTO: @elisarotterud Vis mer
Publisert

En liten jente med en hund i hælene løper rundt i skogene i Sørum, på jakt etter selve eventyret. Jenta har latt seg fenge av tegneserien Duck tales, der Ole, Dole og Doffen er med Onkel Skrue på spennende utflukter. Lite vet hun, som på denne tiden er midt i barndommen, at hun om noen tiår skal bestige fjell som ruver over 8000 meter over havet.

- Barndommen min var helt fantastisk. Jeg er enebarn og oppvokst i Sørum, så jeg hadde ingen andre å leke med enn bikkja mi Mira. Hun ble søsteren min, forklarer Elisa Røtterud (40) til KK.

Du husker henne kanskje som den litt rappkjefta blondinen fra Robinsoneksepdisjonen på slutten av 90-tallet, eller har sett henne på rød løper med designantrekk side om side med kremen av Mote-Norge. For Elisa Røtterud tilhører det en annen tid. Nå er hun mest opptatt av å bestige fjell og spre det glade budskap om hvorfor african time og yogapust er livsviktig.

Men alt startet i den norske skauen.

Vil ikke miste barnet i seg

Elisa vokser opp med en mamma som er lærer, og en pappa som er programmerer og som drifter en gård ved siden av. Selv om Elisa beskriver barndommen sin som trygg og god, har hun kjent på savnet etter søsken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer