KK hos Anna Anka

Om folk visste hva hun har gått gjennom, ville de tilbedt henne som en gud

Anna Anka (48) fant kjærligheten med 19 år yngre David Johansson. KK møtte paret i Los Angeles til en prat om livet, kjærligheten - og barn.

SOLID AS A ROCK: Anna Anka og forloveden David Johansen, da KK møtte dem til intervju hjemme i Los Angeles. FOTO: Susanne Kindt.
SOLID AS A ROCK: Anna Anka og forloveden David Johansen, da KK møtte dem til intervju hjemme i Los Angeles. FOTO: Susanne Kindt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Välkommen, sier Anna Anka og åpner døren til sitt luksuriøse hjem nord i Los Angeles.

Deretter går praten på engelsk, og den går på inn- og utpust:

– Dette er min fiancé David, sier hun med ungpikeaktig glød.

En blond skåning som ser ut akkurat som Anna Anka selv: Vakker, velkledd og topptrent. Faktisk kunne de vært søsken. Og det er de på en måte også. Hvert fall sjelelig. Vi kommer tilbake til det. Og vi kommer tilbake til ringen med to rader diamanter som tynger ned hånden hennes.

Come. I’ll show you around! sier Anna, lett på foten.

Sømløst er vi over i det The grand Tour. I pudderfarget designerkjole og rosa pelstøfler åpner hun dører og klesskap og viser frem alt hun har. Og det er ikke lite:

Marmorgulv i alle rom, kremhvite møbler, et gedigent maleri av henne selv over sofaen, gullornamenter både ute og inne («Jeg har malt på gull selv. Det handler om å våge å være annerledes»). Hun har egendesignede garderobeløsninger («Butikken bruker mitt design som utstillingsmodell»). Hun har walk in closet med sko fra gulv til tak («Se hvordan speilet forlenger rommet. Jeg har sans for sånne detaljer»). På badet har hun toalett med lokk som åpnes av sensorer, uten at man trenger å trykke på en knapp («Det blå nattlyset gjør at du ikke våkner når du må på do om natten»). På kontoret hennes i andreetasje ligger magasiner og aviser med henne selv på førstesidene. På veggene henger gullplater opptjent av hennes eksmann Paul Anka («De er mine, jeg fikk dem i gave av ham før vi ble skilt»).

Ikke sett barna på flere år

Men det er også mye Anna Anka ikke har. Bak to dører står barnerommene som ingen barn har bodd i. To senger med prins- og prinsessetema der ingen små har lagt hodene på puten. Anna fremhever garderobeløsningene. Glass og tre med blanke knotter. Jeg påpeker at de er fine. Men det som gjør mest inntrykk er likevel barneklærne inni skapene. Tett i tett med små kjoler og kjekke små skjorter. Alt i størrelse fire-fem år. Og det til tross for at barna hennes nå er blitt 14 og 17 år gamle. Anna har ikke sett Ethan og Elli på mange år. Hun forteller at siste gang hun så sønnen var for fire år siden, i bilen på vei til skolen.

– Det siste minnet Ethan har av meg er da jeg kysset ham adjø om morgenen. Etter det fikk han fikk aldri bli en del av livet mitt igjen.

TOMME ROM: Anna håper at barna en dag skal komme tilbake til henne. Frem til da står rommene deres klare. FOTO: Susanne KIndt.
TOMME ROM: Anna håper at barna en dag skal komme tilbake til henne. Frem til da står rommene deres klare. FOTO: Susanne KIndt. Vis mer

Hun kommer til å snakke mye om barna i løpet intervjuet. Det meste hører hjemme på familievernkontorer og domstoler. Men noe av det kommer vi tilbake til.

På ball i garasjen

Anna tar oss med videre rundt i huset. Snart er vi ved hennes pièce de résistance: Garasjen. Og da ikke i betydningen et sted å sette bilen. Maserati-en med skiltene «1Anka» står i oppkjørselen, men her inne, på gulvet andre ville brukt som parkering, råder det ballstemning fra renessansen.

– Det er veldig få mennesker som kan komme på noe sånt, sier Anna og peker på fototapetet i blåtoner.

Motivet fyller langveggen og er fra ballsalen i et italiensk slott.

– Jeg ønsket meg noe som ser bra ut i forbindelse med fotoopptak og videoer.

Anna stiller seg foran fotoveggen.

– Jeg har visjoner som de fleste mennesker ikke har. Dette er et sted hvor du kan glemme resten av verden. Et stillerom og en hemmelig hage.

Tvers over det blå linoleumsgulvet står varmtvannsberederen, og ved siden av den et garderobeskap trukket i hvit slangeskinnsimitasjon. Anna peker på treningsapparatene. Der trener hun selv, og har kunder som kommer for privattimer. Hun har i en årrekke jobbet som personlig trener, og den siste tiden har hun tatt det et skritt videre, og tilbyr ukesopphold i Los Angeles, med kosthold, trening og coaching. Til den nette sum av ti tusen dollar uka kan du få Anna Anka helt for deg selv. Nesten.

– Vi har kapasitet for to grupper på tolv personer i måneden, forteller Anna Anka.

ANNA PÅ BALL: Anna Anka trener fem dager i uka. Treningsutstyret sitt har hun her i garasjen, som er innredet som en ballsal. Det kommer ikke av seg selv, å få det hun selv har omtalt som en av «verdens beste kropper». FOTO: Susanne Kindt
ANNA PÅ BALL: Anna Anka trener fem dager i uka. Treningsutstyret sitt har hun her i garasjen, som er innredet som en ballsal. Det kommer ikke av seg selv, å få det hun selv har omtalt som en av «verdens beste kropper». FOTO: Susanne Kindt Vis mer

Hun tror at det hun har opplevd i livet har ledet henne frem mot denne virksomheten:

– Jeg fikk et navn og en stemme og ble stjerne for å kunne lede andre. Jeg er et levende bevis på at du kan komme deg gjennom de mest forferdelige ting i livet.

- Jeg vil inspirere andre og si: «Dette skjedde med meg og jeg kom meg gjennom det, og jeg kan gjøre det samme for deg». Jeg vil guide andre gjennom mine egne tragedier.

Gift med Paul Anka

Det var i 2009 at Anna Anka seilte inn i offentligheten som deltaker i «Svenske Hollywoodfruer». Hun var gift med den 29 år eldre artisten og komponisten Paul Anka, han som skrev Sinatras «My way», og hun bød rikelig på fra livet i Beverly Hills. Anna møtte Paul Anka mens hun var hans personlige trener. Da hadde hun en datter fra et tidligere ekteskap.

VISTE FREM RINGEN: Anna og forloveden Paul Anka under Songwriters Hall of Fame Awards Induction Ceremony, i New York, America i 2008. FOTO: NTBScanpix
VISTE FREM RINGEN: Anna og forloveden Paul Anka under Songwriters Hall of Fame Awards Induction Ceremony, i New York, America i 2008. FOTO: NTBScanpix Vis mer

Paret giftet seg i 2008, men to år senere gikk de hver til sitt. De hadde da sønnen Ethan sammen.

– Ti år er langt tid i et forhold uten kjærlighet, sier Anna om tiden med Anka.

– Jeg var redd for å gå ut av forholdet fordi jeg hadde barn. Jeg led meg gjennom det for at sønnen min skulle ha en familie.

Hun slår ut med hendene:

– Når du er med en så mektig person som han var, så føler du deg veldig liten. Jeg satte ham på en pidestall og kastet meg selv i gjørma. Jeg bygde ham som en fantastisk gud, og ødela meg selv i prosessen.

FORDUMS TIDER: Anna, mens hun var gift med Paul Anka, som var 30 år eldre enn henne FOTO: NTBScanpix
FORDUMS TIDER: Anna, mens hun var gift med Paul Anka, som var 30 år eldre enn henne FOTO: NTBScanpix Vis mer

– Ville bare dø

I 2015 skrev mediene at Anna Anka hadde mistet omsorgsretten for barna. Anna mener det ikke er riktig. Hun leser opp fra iPaden det som skal være rettsdokumenter. Setter seg på gulvet blar.

– Skilsmisse i California er en milliardindustri, bygget på barns rettigheter. Rettssystemet her er sånn at den med mest penger vinner, og jeg har ingenting å stille opp med mot mine eksmenn.

Hun sier hun kjempet for datteren i 12 år og for sønnen i tre. Hvordan opplevde hun å ikke lenger møte barna sine?

– Jeg skal ikke lyve til deg. Jeg ville bare dø. Du tror ikke noe sånt kan skje. Det er som et mareritt, at barnet ditt kan bli tatt fra deg over natten.

– Rent mel i posen

Først vant Annas tidligere mann omsorgen for datteren, og noen måneder senere Paul Anka for sønnen. Anna snakker om det uten tårer og følelser. Forteller at det har tatt tid å komme dit.

– Min første reaksjon var vantro. Det var et tøff prosess. Jeg gråt hver dag og var sint. Men sinne er egentlig bare tristhet. Du føler deg helt alene og hjelpeløs i en sånn situasjon.

- Men jeg er, om jeg skal si det selv, en veldig smart person, og jeg så mønsteret ganske fort. Jeg visste at jeg var uskyldig. Som vi sier på svensk: Jag hadde rent mjöl i påsen.

– Kan du skjønne medienes bilde av deg?

– At jeg er et monster? Ja. Folk tenker: «Hun har jo mistet barna sine, for et forferdelig menneske hun må være». Men for meg betyr det ingenting hva mediene skriver eller hva folk tror. Den eneste jeg står til ansvar for er meg, og hvordan jeg ser meg selv.

David snur seg mot henne.

– Da jeg møtte Anna hadde jeg lest noen overskrifter. Men om folk bare visste sannheten, og mediene hadde vært ærlig nok til å fortelle sannheten.

Han rister på hodet:

– De som hadde dømt henne, de ville grått og kalt henne det sterkeste mennesket noensinne. Om folk visste hva hun har gått gjennom, så ville de tilbedt henne som en gud.

Vil hele barnas sår

Anna forteller at både sønnen og datteren bor i nabolaget, men at hun aldri ser dem. Likevel, hun er overbevist om at begge en dag kommer tilbake til henne:

– Når de kommer tilbake er det mitt ansvar som forelder å hele dem. De må ha så mye skam og skyldfølelse, og tro at det er deres feil at moren deres ble borte.

Hun legger til:

– Det er derfor jeg har utdannet meg til human behaviorist, for å helbrede mine barns sår. Jeg er den eneste som kan reparere barna mine den dagen de kommer tilbake.

– «Hva er galt med deg? »

Anna forteller om utdannelsen hun har tatt i Texas, med eksamen i London. Ikke på et universitet. Mer et kurs, i regi av en Dr. Demartini, som på hjemmesiden beskrives som en «world renowned specialist in human behavior, a researcher, author and global educator». Anna sier hun begynte på kurset da livet var på det mørkeste.

– Om det ikke var for ham ville jeg antakelig ha vært død i dag. Noe av det første han sa var: «Nevn hundre positive ting ved at du ikke lenger har barna». Jeg tenkte: «Hva er galt med deg? Det er ingenting positivt ved at jeg ikke har barna». Når jeg kunne se like mange fordeler som negative ting, da var jeg balansert.

Ifølge Anna står en human behaviorist over en psykiater.

– En psykiater vil se på deg som et offer, mens en human behaviorist lærer deg å se velsignelsen i en tragedie. Vi nøytraliserer negative hendelser med positive og skaper en balanse.

David snur seg mot henne:

She is a smart one, that’s for sure. Alt jeg kan har jeg lært av Anna. En vi kjenner kom inn her i morges og ville ta livet av seg. Og etter to timer med Anna så smilte hun når hun gikk herfra. Du får mer ut av to timer med Anna enn med seks år i terapi.

– Stygg på tv

Anna møtte David i jobbsammenheng da hun skulle teste ut en ny treningsmaskin. Han hevder han så vidt hadde sett henne på «Svenske Hollywoodfruer».

– Da jeg skjønte hvem hun var, sa jeg til henne at hun var mye vakrere i virkeligheten.

Anna nikker:

– Folk sier ofte til meg at jeg ser annerledes ut i det virkelige liv. Jeg er enig. Av en eller annen grunn ser jeg stygg ut på TV

David rister på hodet:

– Ikke denne sesongen. Husk at du var sammen med en gammel mann, og han fikk deg til å se gammel ut.

I LYSKASTERNES SKINN: I 2011 deltok Anna Anka i norske «Skal vi danse»:

– Jeg var nervøs i mange av dansene. For første jeg skulle gjøre noe live og folk skulle dømme meg. Jeg begynte å tvile på meg selv, for første gang i livet. For meg var det et stort steg å tørre å være sårbar, sier Anna Anka. FOTO: NTBScanpix
I LYSKASTERNES SKINN: I 2011 deltok Anna Anka i norske «Skal vi danse»: – Jeg var nervøs i mange av dansene. For første jeg skulle gjøre noe live og folk skulle dømme meg. Jeg begynte å tvile på meg selv, for første gang i livet. For meg var det et stort steg å tørre å være sårbar, sier Anna Anka. FOTO: NTBScanpix Vis mer

– Kunne hatet menn

Anna mener David har fått henne til å blomstre. At man formelig kan se gnistene mellom dem.

– Den energien mellom oss, den kan sette fyr på et hus! sier Anna.

Hun lener seg frem og legger hånden på kneet mitt. Forteller hva hun falt for:

– David var forståelsesfull, øm og lyttet til meg. Jeg tok en stor sjanse ved å involvere meg, for jeg hadde så dårlige erfaringer. Som et offer kunne jeg hatet menn for resten av livet, men uansett hvilke tragedier du har gått gjennom, så er det en blessing i det.

Paret forlovet seg i februar 2019. Anna viser frem ringen. En gul diamant, båret opp av to tette rader med mindre diamanter:

– Det er en gul Tiffanydiamant. De er veldig, veldig sjeldne. Den representerer vår kjærlighet, som er unik og annerledes.

Sponset bryllup

Bryllupet står våren 2020. Anna vil ikke avsløre hvor, men kan røpe såpass:

– Vi skal gifte oss på en av verdens vakreste steder. Det blir veldig romantisk og personlig. Alle i kremfargede klær. Det blir stort, men ikke for stort, for det kan bli upersonlig. Jeg vil at alle skal føle kjærligheten. Om de ikke er forelsket, så vil de bli det. Jeg skal vise dem hva kjærlighet er!

Hun legger til, med største selvfølgelighet:

– Vi har snakket om et sponset bryllup og å lage et TV-program. Jeg tror mange vil ha lyst til å følge bryllupet og forberedelsene. Jeg vil la dem ta del i det og føle kjærligheten og tenke: «Oh my God, det er årtusenets bryllup!».

– Så du bryr deg litt om hva folk mener?

– Ikke hva de mener. Men jeg vil at de skal ha en god opplevelse. Bli del av det nydelige øyeblikket og tenke: «Å, jeg skulle ønske det var meg».

På spørsmål om hvordan TV-kameraene vil påvirke den personlige følelsen, svarer Anna:

– Når det er færre gjester, er det mer rom for å filme og skape følelsen.

LES OGSÅ: KK ble med Lorenzo Lamas fra «Falcon Crest» på helikoptertur

FASJONABELT: Anna bor nord i Los Angeles og liker anonymiteten. Hun er glad naboene innenfor det lukkede boligstrøket ikke kjenner henne som noe annet enn en helt vanlig nabo, og ikke en kjendis. FOTO: Susanne Kindt
FASJONABELT: Anna bor nord i Los Angeles og liker anonymiteten. Hun er glad naboene innenfor det lukkede boligstrøket ikke kjenner henne som noe annet enn en helt vanlig nabo, og ikke en kjendis. FOTO: Susanne Kindt Vis mer

«Jeg er en diamant»

Anna mener hun blir fremstilt annerledes enn det hun er i «Svenske Hollywoodfruer». At mange av hennes sympatiske sider ikke er kommet med. Hvor ble det av geiteyogaen? Turen med venninnen rundt innsjøen? Faktisk angrer hun på at hun ble med i siste sesong. Og hun synes det er trist at den har blitt hengende ved henne, den famøse uttalelsen om at det er en kvinnes plikt å gi mannen sin en blowjob om morgenen.

– Jeg sa jo ikke det. Jeg sa at om mannen min vil ha en BJ hver morgen, så er det mitt ansvar, som kone. Jeg snakket bare om meg selv, ikke om hva andre burde gjøre, forklarer Anna.

– Jeg skjønner effekten av ordene mine når jeg ser tilbake. TV-publikum liker ikke når du sier noe de skammer seg over og har brukt hele livet på å skjule. Se bare på denne sesongen: Jeg er enestående på å få følelser ut av folk. Jeg vet hvilke knapper jeg skal trykke på for å få en reaksjon og hva slags effekt ordene mine har. Veldig få kan gjøre det.

– Det høres ut som et mektig redskap. Hvor kommer gaven fra?

– Fra at jeg er autentisk. Ekte. Jeg er et vanlig menneske, men jeg har blitt gitt noen redskaper for å kunne være en offentlig figur. Jeg vet hvordan jeg trøster folk, men også hvordan jeg skaper fiender. Noen ganger er jeg en skurk og andre ganger en helt. Det er menneskelig. Om ikke ville jeg vært en fake person.

– Det er jo fire andre fake personers i serien, skyter David inn fra sidelinjen.

Anna nikker. Forteller at hun så det som sitt ansvar å få inn litt glamour i serien:

– Jeg sa til produksjonen: «Jeg er diamanten deres. Puss meg. Ikke kast meg på gulvet og la meg gå i tusen knas». Jeg hadde så mange ideer, men de ville bare filme skoene mine og vise at jeg var sammen med en forbannet hot hunk som sikkert kommer til å utnytte meg.

Hun smiler.

– Men det David og jeg har er ekte.

– Vil bli passet på

Når vi ber David beskrive Anna, er han ikke tung å be:

– Jeg føler en enorm kjærlighet og respekt fra henne. Jeg kan være meg selv, og om jeg gjør noe … ikke galt, men ... da lar hun meg få vite det med en gang. Andre ville blitt sure, du vet hvordan jenter kan være, men Anna sier bare: «Når du gjør sånn, så sårer du meg». Jeg liker det. Da gjør du ikke det en gang til.

Han legger til:

– Det mest påfallende med Anna er energien. Jeg har aldri møtt noen med så mye energi.

Paret går ofte turer rundt innsjøen i det luksuriøse nabolaget, eller de trener sammen. Anna tar seg gjerne en ridetur ned til Malibu og liker å galoppere på stranden. Men hva tenker de om aldersforskjellen? Nærmere 20 år vil kanskje merkes, spesielt når man blir eldre? Anna beskriver seg selv som en «ung sjel»:

– Jeg er denne lille jenta som bare vil bli elsket og passet på. Og om jeg ikke var så ung i sjelen ville jeg aldri tatt steget og gjort forholdet til David til hva det er i dag.

Hun legger hånden på låret hans.

Fuck, he is hot. Han har en flott kropp. Jeg kan ha sex hver eneste dag.

Hun ler høyt og legger til:

– Han er min beste venn. Det er ingen jeg heller vil være sammen med enn David. Han er virkelig min livspartner.

Ønsker seg barn

Paret sier de ikke er fremmede for å få barn. Til tross for at Anna forteller at hun har noen plager etter tidligere svangerskap:

– Vi har snakket om å få barn, men det er ikke så lett i min alder. Det er hjelp å få, men vi vet ikke om effekten det har på kroppen.

Hun nikker.

– Det ville vært en velsignelse å få et barn. Men om det ikke skjer så har vi i det minste to barn som en dag vil komme til oss. Det er så mye i livet, og du må bare se fordelene ved ikke å ha barn.

David lyser opp ved siden av:

– Men vi øver på det hver kveld!

Anna ler:

– Jeg sier til ham: Du kan være sammen med meg i 15 år, og så bytte meg ut med en yngre versjon og få barn.

David rister på hodet:

– Nei, det skjer ikke. Anna har gjort meg bortskjemt. Jeg kan aldri være sammen med noen andre. Jeg vil aldri finne noen som henne. Det er virkelig øyeåpnende.

Anna nikker:

– Der er som om du kjører en Bentley i 15 år og elsker den, og plutselig skifter du til Fiat. Du kommer til å tenke på Bentley-en hele tiden. Haha.

– Du er mer enn en Bentley, sier David.

– Ja. Jeg er en Rolls-Royce, sier Anna.

HJEMMEKJÆR: Anna Anka og kjæresten David bor i Los Angeles. Anna viser gjerne KK rundt når vi kommer på besøk . FOTO: Susanne Kindt.
HJEMMEKJÆR: Anna Anka og kjæresten David bor i Los Angeles. Anna viser gjerne KK rundt når vi kommer på besøk . FOTO: Susanne Kindt. Vis mer

Døde innvendig

Anna Åberg hadde en langt fra lykkelig barndom, ifølge henne selv. Da moren døde i barsel, ble hun etter tre år på barnehjem adoptert av et barnløst ektepar i Skåne i Sverige.

– Jeg følte at jeg var i veien og at de ikke brydde seg om meg. Det var en veldig trist opplevelse og jeg døde sakte, men sikkert innvendig. De var ikke slemme mot meg, men jeg følte: «Hva er galt med meg? Hvorfor elsker dere meg ikke?».

Anna forteller at hun var fem-seks år da hun fikk vite at hun var adoptert. En dag hun kom hjem fra barnehagen og fortalte at barnehagetanten hadde en farget sønn.

– Foreldrene mine svarte: «Han er adoptert, og det er du også».

Anna rister på hodet:

– Jeg synes det var en stygg måte å forklare det til et barn. Som foreldre har du så mange vakre måter å si en så viktig ting. Da jeg hørte de ordene bestemte jeg meg for at de aldri skulle være mine foreldre. Jeg gråt ikke, men det var en enorm skuffelse å få vite at jeg ikke var barnet deres. Jeg ble redd og mistet identiteten min

I oppveksten red hun på hesten Suzette på nabogården og Anna forteller at hun gjennom venner fikk se hvordan familier skulle være. Da hun var 15 forlot hun adoptivforeldrene, og fikk fosterforeldre gjennom barnevernet. Ifølge Anna så hun aldri så sine adoptivforeldre igjen.

– Fosterforeldrene ble redningen for meg. De ga meg kjærlighet og oppmerksomhet, og alt det du trenger for å bli en stabil person. Jeg kaller dem mine reddende engler, for de viste meg lyset. Jeg har kontakt med dem den dag i dag, som min mamma og pappa.

Hun legger til, som er forklaring på hva barndommen tross alt har gitt henne:

– Om det ikke var for barndommen min, ville jeg ikke vært den jeg er i dag. Jeg er takknemlig for alt som har skjedd, for det har gjort meg til den jeg er. Jeg vet at jeg bare kan stole på meg selv. Det har gjort meg til uavhengig, og jeg kan overleve i jungelen alene om jeg må.

Ufrivillig kjendis

Hun har skapt jevnlige overskrifter, og er stadig å se i ruta. Hvordan hadde livet hennes vært uten berømmelse? Finnes det noen Anna Anka uten kameraene? Om avisene sluttet å ringe?

– Åh, det ville vært det beste. Jeg ville ikke hatt noe imot det, utbryter Anna.

– Jeg sier det til David: «Anna Anka» og jeg er to forskjellige personer. Jeg relaterer ikke til den offentlige figuren i det daglige. David er forlovet med denne lille jenta Anna fra Sverige, som elsker livet og å hjelper folk.

Hun mener kjendisstatusen faktisk kom ganske uforberedt på henne:

– Jeg ble kjendis over natta og det var det en stor omstilling. Plutselig var jeg talk of the town. Jeg drømte aldri om å bli kjent. Det er som å vinne maraton uten å ha trent i hele ditt liv.

FANT LYKKEN: – Forholdet vårt er ærlig, sier Anna Anka om kjæresten David.

– Vi har betingelsesløs kjærlighet. Jeg har lært ham mye om kjærlighet. Hvordan knytte seg til noen. Veldig få vil oppleve betingelsesløs kjærlighet i livet. FOTO: Susanne Kindt
FANT LYKKEN: – Forholdet vårt er ærlig, sier Anna Anka om kjæresten David. – Vi har betingelsesløs kjærlighet. Jeg har lært ham mye om kjærlighet. Hvordan knytte seg til noen. Veldig få vil oppleve betingelsesløs kjærlighet i livet. FOTO: Susanne Kindt Vis mer

Gitt hennes historie, vil hun si at valgene hun har tatt i livet bunner i en søken etter kjærlighet? Anna Anka nikker:

– Ja. Det største tomrommet i livet blir din viktigste misjon. Og siden jeg manglet kjærlighet så lenge, ble det en av mine viktigste verdier.

Hun snur seg mot David.

– Det tok meg 48 år å finne kjærligheten, men jeg fant den til slutt. Jeg ga aldri opp å lete.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer