Sandra Lyng

- Om han skulle forlate meg, ville jeg ikke klart å reise meg igjen

Sandra Lyng (34) ble raskt stormende forelsket i Lasse. Likevel holdt hun på å avslutte relasjonen.

SANDRA OG LASSE: Paret har holdt sammen siden 2015. Foto: Tor Lindseth
SANDRA OG LASSE: Paret har holdt sammen siden 2015. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Sandra Lyng og Lasse Joachim Langeruds kjærlighetshistorie startet 18. april 2015, på Sandras 27-årsdag. Hun hadde det ikke bra på den tiden, og forteller selv i NRK-podkasten «Hvordan møttes dere?» at hun ikke hadde noen ting på stell.

Sandra har vært i forhold nesten sammenhengende fra ung alder, og var klar for å fokusere på seg selv, og for én gangs skyld leve singellivet. Men denne kvelden skulle vise seg å gjøre det svært vanskelig.

Lasse fikk en snap av en kompis, som var i bursdagen til Sandra. Han filmet Sandra, og ettersom Lasse kjente henne igjen fra Idol og syntes hun var søt, skrev han: «Hvorfor er ikke jeg invitert på det der, hun er jo moren til barna våre».

Sandra var nysingel og lei av gutter, men noe vekket nysgjerrigheten hennes.

- Jeg så ikke etter et forhold, men tenkte at å kline med en fyr – det kan jeg gjøre. Trenger ikke å være helt i sølibat selv om jeg er singel. Jeg har aldri hatt et one night stand eller noen ting, så jeg tenkte at nå skal jeg være hun single dama for første gang i mitt liv, sier Sandra i podkasten.

Kastet seg over ham

Sandra har tidligere fortalt KK at hun syntes Lasse var en eplekjekk type, men at hun inviterte ham likevel. Hun bestemte seg også for å kysse han for å se reaksjonen hans. Og da han ankom utestedet, gjorde hun nettopp det.

- Jeg skjønte ikke hva som foregikk – det var ikke det jeg hadde sett for meg skulle skje. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle reagere. Jeg tror jeg sto der og stammet og bare var rar, før Sandra sa: «Likte du det ikke? Var det ikke koselig?» Hun er frempå, det skal hun ha, sier Lasse i podkast-episoden.

De dro hjem hvert til sitt den kvelden, men det ble ikke siste gang de så hverandre.

Snakket i timevis på telefonen

Første date ble en tur i Frognerparken med hunden til Sandra, før de dro for å se på film, drikke hvitvin og kline. Og silk fortsatte det.

Begge hadde følelser, men Sandra prøvde å stoppe det hele. Hun hadde jo bestemt seg for å være alene en stund, og satse alt på karrieren. Men mest av alt, var hun redd for å miste ham.

- Med Lasse var det sånn at om vi skulle bli sammen, og han skulle forlate meg, ville jeg ikke klart å reise meg igjen. Jeg ville beskytte meg og hjertet mitt.

HOLDT SAMMEN: Sandra og Lasse forteller at de fortsatt er veldig forelsket. Foto: Privat
HOLDT SAMMEN: Sandra og Lasse forteller at de fortsatt er veldig forelsket. Foto: Privat Vis mer

Telefonsamtalen som endret alt

En lang telefonsamtale endret alt. Lasse stilte Sandra mange spørsmål. De var enige om at de hadde det gøy sammen, og at egentlig alt var veldig bra. I hans hode ga det ikke mening å ikke skulle fortsette, bare fordi det var for bra.

Det tok ikke så lang tid før Sandra ble overbevist. Paret ble sammen 29. mai 2015, og har holdt sammen siden. De fikk sønnen i 2018, og forlovet seg samme år. Frieriet skjedde på utested hvor de først møttes.

- Jeg trodde at jeg måtte finne en som lignet på meg selv. Kanskje en som drev med noe av det samme som meg. Men Lasse er ikke lik meg i det hele tatt, egentlig. Han er trygg og stabil, en jurist med jobb i bank. Jeg er jo mye mer svevende. Samtidig er han skikkelig morsom, herlig og alt jeg vil ha i en mann. Jeg tror at vi utfyller hverandre på en god måte. At vi er en bra kombo, har Sandra tidligere uttalt til KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer