Line Langmo

- Om jeg ser noe jeg liker og ikke finner, går jeg til mamma, og så sier hun: «Det der strikker vi jo på to minutter!

Kjendisstylist Line Langmo bruker ikke kveldene til premierefester. Når barna har lagt seg, setter hun seg i sofaen sammen med mamma – og strikker.

STRIKKER TIL BARNA: – Jeg strikker mye til barna. Gensere og luer. Men hele drakter i bomullsgarn har jeg aldri strikket, forteller Line.  Foto: Ida Bjørvik
STRIKKER TIL BARNA: – Jeg strikker mye til barna. Gensere og luer. Men hele drakter i bomullsgarn har jeg aldri strikket, forteller Line. Foto: Ida Bjørvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Line Langmo (35) er stylist og blogger, og er aktuell med strikkeboken «Strikk med Line Langmo», i samarbeid med Dale Garn (Ascheoug).

Med navn som Tone Damli og Bertine Zetlitz på kundelista skulle man tro det gikk mest i champagne og røde løpere for livsstilsblogger og stylist Line Langmo. Men når barna Olivia (4) og Orion (6 md.) har lagt seg, ja, da kryper Line helst opp i sofaen med et strikketøy. 

LES OGSÅ: Maria Mena: - Jeg måtte jo si ja til et meget spesielt stylistoppdrag

– Jeg strikker mest fra trendbildet. Om jeg ser noe jeg liker og ikke finner, går jeg til mamma, og så sier hun: «Det der lager vi jo på to minutter!» 

Line strikket sin første genser da hun var tolv. Siden er det blitt mange, ofte på bestilling fra venninner. På bloggen deler hun strikketips og oppskrifter: 

– Jeg får mange fornuftige spørsmål, og noen litt rare. En lurte på: «Det står at man skal strikke med to tråder, og jeg har bare ett nøste. Hva gjør jeg?» Den kommentaren synes jeg var veldig søt, og jeg er veldig glad for å kunne hjelpe. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer