Marit Bjørgen:

– Om jeg skal ha flere barn, må jeg finne meg en ny mann

En lattermild Marit Bjørgen var klar i talen da KK møtte henne til intervju nylig.

NYTT FAMILIEMEDLEM: Marit Bjørgen er stolt mamma til sønnene Marius (4) og Ola (1). Her forteller om hvordan det var da Marius ble storebror - og om han kommer til å bli det igjen. Reporter: Hege Lovstad Toverud. Video: Embla Hjort-Larsen. Stillbilde: Scanpix. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da KK møtte Marit Bjørgen til intervju om barn og motorikk i Norlandia Sørhellinga Barnehage i Alna bydel nylig, var den tidligere skistjernen i storform.

Over stokk og stein bar det med en hale av grønnkledde barnehagebarn, som med litt hjelp fra skistjernen forserte alt fra melkekasser og bildekk til kjegleløyper.

Frontfigur

Marit Bjørgen er frontfigur for prosjektet «Jump Norlandia», der den private barnehagekjeden ønsker å få opp det motoriske ferdighetsnivået og det fysiske aktivitetsnivået hos barn. Bakgrunnen er en kartlegging av barns motorikk i forhold til alder i bydelen. Da man kartla to årskull fant man at nær 1 av 5 barn, altså 18 prosent, har avvikende motorisk kompetanse i forhold til alder. Ytterligere ble 6 prosent kategorisert med umoden motorisk kompetanse. Dette er funn som tidligere ikke skal ha vært publisert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer