Kultur & Underholdning

Omelett med snøfrisk og salvie

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen






Denne er så enkel, men likevel har den så utrolig god og frisk smak.
4 egg
litt vann
litt salt
1/2 beger snøfrisk naturell
8–10 salvieblader
smør til steking
nykvernet pepper til servering

Bland eggene med 3–4 ss vann og litt salt. Bland med en gaffel. Smelt smør i stekepannen og ha i røren. La omeletten steke til den er litt over halvstekt. Legg klatter med snøfrisk på en stripe langs midten. Det samme med salviebladene. Brett inn to sider mot midten og la den ligge litt til. En omelett er best hvis den ikke er helt stekt, så for all del, la det være litt gelé på toppen.

Omelett med snøfrisk og salvie
Omelett med snøfrisk og salvie Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer