Jools Oliver:

– Ønsker meg et sjette barn

Jools Oliver er klar for sitt sjette barn, selv om mannen Jamie foreslo å «kutte strengene» etter det femte.

BARNEKJÆR: Jamie Olivers kone ønsker seg barn nummer seks, til tross for at Jamie har foreslått å sterilisere seg. FOTO: SkJermdump Instagram
BARNEKJÆR: Jamie Olivers kone ønsker seg barn nummer seks, til tross for at Jamie har foreslått å sterilisere seg. FOTO: SkJermdump Instagram Vis mer
Publisert

Kjendiskokk Jamie Oliver (44) og kona Jools Oliver (45) har en barneflokk på fem. Tre døtre og en sønn kom med varierende mellomrom på 2000-tallet og utover, og attpåklatten River så dagens lys for tre år siden.

Vil ha nummer seks

I et nytt intervju på fitness-podkasten The Red Room, sitert videre av The sun, røper Jools Oliver at barneflokken ikke er helt fulltallig enda, hvert fall om det er opp til henne.

– Jeg vil holde det gående så lenge jeg kan. Sannsynligvis vil jeg slutte å tenke på et barn til når jeg er 47. Jamie sier: «Du kan ikke fastsette en alder, for du fortsetter bare å snakke om det», men for Rivers skyld vil jeg ha en til, sier Jools i podkasten.

Matimperiets fall

Jamie Oliver slo gjennom som tv-kokk i 1997, med The Naked Chef. I 2000 giftet han seg med Juliette Norton, som går under kallenavnet Jools.

GODT GIFT: Jamie og Jools Oliver giftet seg i 2000, og har i dag fem barn. FOTO: NTB Scanpix
GODT GIFT: Jamie og Jools Oliver giftet seg i 2000, og har i dag fem barn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Sammen har paret sett matimperiet hans nå astronomiske høyder, for siden å falle sammen. I 2019 gikk Jamies italienske restaurantkjede konkurs, og hele 22 restauranter måtte stenge.

Men Jamie er fortsatt et stort navn og nylig laget han mat sammen med Oprah Winfrey, mens de satt i isolasjon på hver sin side av Atlanteren.

Oprah Winfrey koser seg på kjøkkenet. Nylig laget hun mat sammen med Jamie Oliver Vis mer

Ville sterilisere seg

Jools, på sin side, er modell og har gitt ut barnebøker, samt en dagbok om det å være mor. Etter at paret fikk sitt fjerde barn, sa Jamie at «fire barn er mer enn nok». Da Jools senere ble gravid igjen var Jamie sikker på at det femte barnet ville bli deres siste, ifølge The Mirror.

– Jeg mener, noen annet ville jo vært latterlig. Dette var ikke planlagt, jeg kan ikke tro at jeg sier dette. Jeg tror familien min tenkte: «Virkelig?».

Han la til:

– Jeg gjør som jeg får beskjed om, men hun er fantastisk på å lage familie, og jeg er bare med på det.

Etter at yngstemann River ble født skal Jamie ha røpet at han ønsket å sterilisere seg, ifølge The Mirror.

– Jeg sa til Jool at kanskje det å sterilisere seg var en god idé, men jeg får ikke lov. Hun elsker babyer.

Blomsternavn

KK har tidligere skrevet om britiske Sue Radford som nylig fødte sitt barn nummer 22. Det er fortsatt langt igjen dit for Jools og Jamie. Likevel, det er ingen tvil om at den store familien lever et aktivt liv. På sin instagramkonto legger Jools stadig ut bilder av sin romslige flokk, med minstemann River som midtpunktet.

Men går det som mamma vil, får familien altså enda en å samles om. Hva et sjette barn i så fall skal hete gjenstår det å se. De fem barna deres har oppfinnsomme navn, mange fra floraen: Poppy Honey (18), Daisy Boo (17), Petal Blossom (11), Buddy Bear (9) og River Rocket (3), som Jools fødte da hun var fylt 41.

Sliten mor

Ifølge Dailymail sier Jools i podkast at hun er sliten, og at livet med tenåringer har gjort dagene mye travlere. Da hun fikk sitt første barn var hun 27 og kunne konsentrere seg fullt og helt om å være mor.

UNGE FORELDRE: Jamie og Jools Oliver
Jools med sin nyfødte datter Petal Blossom Rainbow i 2009. FOTO: NTB Scanpix
UNGE FORELDRE: Jamie og Jools Oliver Jools med sin nyfødte datter Petal Blossom Rainbow i 2009. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I Podkasten sier hun:

– River har ulempen med en veldig stor familie, så han roper og skriker mye. Han er så overbegeistret for alt og er hyper. Han er et annerledes barn og det er ganske utmattende.

Hun legger til at hun gruer seg til barna skal flytte ut, og at de alle er helt forskjellige.

– Hver eneste gang er det som om jeg gjør det for første gang. Jeg har søkt hjelp på mange måter, både barnepass og terapeuter. Det er måten jeg måtte gjør det på. Det er vanskelig.

Hun la til:

– Jamie og jeg har blitt voksne sammen mens vi har oppdratt barn. Det har vært litt av en reise.

Kilder: Daily Mail, The Sun, The Mirror, Wikipedia

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer