Dobbeltliv

Oppdaget ved en tilfeldighet at de hadde samme kjæreste

En melding på Facebook skulle forandre livene til Emely og Faith. Så tok de hevn.

DOBBELTLIV: Emely og Faith møttes under dramatiske omstendigheter. Så tok de to kvinnene skjeen i egen hånd. FOTO: FAKSIMILE Washington Post 30. september 2022.
DOBBELTLIV: Emely og Faith møttes under dramatiske omstendigheter. Så tok de to kvinnene skjeen i egen hånd. FOTO: FAKSIMILE Washington Post 30. september 2022. Vis mer
Publisert

Faith gledet seg til å feire 30-årsdagen sin med kjæresten. De hadde vært sammen i halvannet år. Begge jobbet innen helsesektoren i Nevada, og ferien til Costa Rica var etterlengtet. Men et par uker før avreise fikk Faith en melding på Facebook som skulle forandre alt.

Det var The Washington Post som i oktober 2022 fortalte historien om Faith og det som skulle snu opp ned på livet henne. Ja, ikke bare hennes, men også livet til en fremmed kvinne som Faith aldri hadde møtt.

Avslørt på Facebook

I god tro hadde Faith lagt ut et bilde av seg og kjæresten på Facebook. To uker før kjærlighetsferien fikk hun imidlertid en melding fra en ukjent:

«Er dette kjæresten din?», spurte vedkommende, som hadde sett bildet, og fortsatte: «For han har datet venninna mi de siste ti månedene».

Ifølge Washington Post trodde Faith først det måtte være en misforståelse. Da hun tok skjermdump av meldingen og sendte til kjæresten, skal han ifølge avisen ha sett meldingen, men ikke svart.

Den andre kvinnen het Emely, og snart fikk Faith en melding fra henne, der hun fortalte at hun hadde vært sammen med mannen i ti måneder, og at hun oppfattet forholdet som seriøst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer