Dobbeltliv

Oppdaget ved en tilfeldighet at de hadde samme kjæreste

En melding på Facebook skulle forandre livene til Emely og Faith. Så tok de hevn.

DOBBELTLIV: Emely og Faith møttes under dramatiske omstendigheter. Så tok de to kvinnene skjeen i egen hånd. FOTO: FAKSIMILE Washington Post 30. september 2022.
DOBBELTLIV: Emely og Faith møttes under dramatiske omstendigheter. Så tok de to kvinnene skjeen i egen hånd. FOTO: FAKSIMILE Washington Post 30. september 2022. Vis mer
Publisert

Faith gledet seg til å feire 30-årsdagen sin med kjæresten. De hadde vært sammen i halvannet år. Begge jobbet innen helsesektoren i Nevada, og ferien til Costa Rica var etterlengtet. Men et par uker før avreise fikk Faith en melding på Facebook som skulle forandre alt.

Det var The Washington Post som i oktober 2022 fortalte historien om Faith og det som skulle snu opp ned på livet henne. Ja, ikke bare hennes, men også livet til en fremmed kvinne som Faith aldri hadde møtt.

Avslørt på Facebook

I god tro hadde Faith lagt ut et bilde av seg og kjæresten på Facebook. To uker før kjærlighetsferien fikk hun imidlertid en melding fra en ukjent:

«Er dette kjæresten din?», spurte vedkommende, som hadde sett bildet, og fortsatte: «For han har datet venninna mi de siste ti månedene».

Ifølge Washington Post trodde Faith først det måtte være en misforståelse. Da hun tok skjermdump av meldingen og sendte til kjæresten, skal han ifølge avisen ha sett meldingen, men ikke svart.

Den andre kvinnen het Emely, og snart fikk Faith en melding fra henne, der hun fortalte at hun hadde vært sammen med mannen i ti måneder, og at hun oppfattet forholdet som seriøst.

Byttet ut tannbørstene

De to kvinnene ble sjokkerte over dobbeltspillet, og skjønte at mannen hadde byttet ut tannbørstene deres og stuet eiendelene i en bod, alt ettersom hvem av kvinnene som overnattet hos ham.

For ikke å snakke om den personlige Valentineskurven som Emely hadde gitt ham, og som han ga videre til Faith.

De to kvinnene utvekslet også bilder som viste at mannen hadde besøkt begges respektive familier, skriver avisen.

Da Faith endelig fikk tak i ham, innrømmet mannen at han hadde litt å svare for, etterfulgt av en latter-emoji, noe som fikk Faith til å tenne på alle plugger.

Også Emely jobbet innen helsevesenet, og heller ikke hun skal ha fått noe svar fra mannen. Da hun til til slutt konfronterte ham, skal han etter en runde med protester til slutt ha lagt kortene på bordet, og sagt: «Jeg skulle ikke ha latt det gå så langt», skriver Washington Post.

Uventet «hevn»

En kveld i august hadde Faith avtalt å møte mannen, og tok med seg Emely. Ifølge de to skal mannen ha ledd usikkert da han så dem sammen, og sett fra den ene til den andre. Både Faith og Emely beskriver mannen som morsom, intelligent og støttende. Likevel, i etterpåklokskapens lys mener de det var noen røde lys de burde ha sett, og begge beskriver ham som en «player».

En felles ytre fiende skulle imidlertid bli starten på et uventet vennskap. Da Faith fortalte Emely om ferien til Costa Rica, spurte hun om venninne ikke ville bli med istedenfor?

– Jeg tenkte at en sånn tur sannsynligvis kunne hjelpe oss begge. Vi fortjener det etter alt vi har gått gjennom, sa Faith i et intervju med Washington Post.

Emely innrømmet at hun først var usikker på om hun skulle dra, og at foreldrene hennes bekymret seg for sikkerheten:

– Men jeg tenkte at det kunne være godt for oss å komme til hektene i lag, siden vi er de eneste to som skjønner hva vi gikk gjennom.

Ifølge Washington Post skal avisen gjentatte ganger ha forsøkt å kontakte mannen på sms og telefon. Han tok imidlertid ikke telefonen på det avtalte telefonintervjuet, og har ikke vært å treffe siden, skriver avisen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer