Fisk Og Skalldyr

Ørret med mangosalat

Fisk med krutt i. Passer både til hverdag og fest.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
2 ss limesaft, pluss båter til servering
2 ss fiskesaus
2 ss sukker
1 rød chili
2 mango
4 stykker ørretfilet à 100 g
1 dl ferske, hakkede korianderblader
0,5 dl ferske, hakkede mynteblader
0,5 dl hakkede
makadamianøtter/mandler

Snitt chilien, skrap ut frøene og finhakk. Ha limejuice, fiskesaus, sukker og chili i et glass med lokk. Shake it! Skrell mangoen og grovrasp den på et rivjern. Ha det i en bolle sammen med dressingen. Ha litt vann i en kjele, kok opp og legg i ørretfiletene. Har du en dampkjele, bruker du den. Sett ned varmen slik at det ikke koker mer og la filetene ligge i 5 minutter. Bland urtene i mangosalaten. Server med ristede nøtter og limebåter.

Ørret med mangosalat
Ørret med mangosalat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer