Glutenfri

Osteruter med hasselnøttmel

Osteruter med hasselnøttmel
Publisert
Sist oppdatert

Hasselnøttmel lager du selv ved å finmale hasselnøtter i en blender. Osterutene er gode når de er varme og nystekt og de har en fin smak av ost!

(1 liten langpanne) 

¼ dl sesamfrø uten skall

¼ dl knuste linfrø

½ dl solsikkefrø

½ dl polentagryn

½ dl hasselnøttmel

1 ss fiberhusk

1 ts bakepulver

2 dl revet hvit ost

3 egg

Pynt:

½ dl solsikkefrø eller andre frø

1. Bland alle ingrediensene til en deig. Fordel blandingen på en stekeplate dekket med bakepapir. Dryss over solsikkefrø.

2. Stek brødet ved 225° i ca. 10 minutter eller til brødet har fått farge. Ikke stek for lenge, for da blir brødet tørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer