Glutenfri

Osteruter med hasselnøttmel

Osteruter med hasselnøttmel
Publisert
Sist oppdatert

Hasselnøttmel lager du selv ved å finmale hasselnøtter i en blender. Osterutene er gode når de er varme og nystekt og de har en fin smak av ost!

(1 liten langpanne) 

¼ dl sesamfrø uten skall

¼ dl knuste linfrø

½ dl solsikkefrø

½ dl polentagryn

½ dl hasselnøttmel

1 ss fiberhusk

1 ts bakepulver

2 dl revet hvit ost

3 egg

Pynt:

½ dl solsikkefrø eller andre frø

1. Bland alle ingrediensene til en deig. Fordel blandingen på en stekeplate dekket med bakepapir. Dryss over solsikkefrø.

2. Stek brødet ved 225° i ca. 10 minutter eller til brødet har fått farge. Ikke stek for lenge, for da blir brødet tørt.

3. Avkjøl brødet på rist og del i biter. Oppbevar brødet kjølig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer