Koronaforhold:

– Overgangen fra desperat savn til norsk hverdagsliv var tøff

Hvordan bevare kjærligheten når mannen du elsker må forlate solfylte California og blir koronafast i den norske vinteren?

BETATT: – Jeg så en utrolig kjekk, høy mann. Han hadde bustete hår og de vakreste blå øyne, sier Katrine om første gang hun møtte Chris. FOTO: Helle Frogner
BETATT: – Jeg så en utrolig kjekk, høy mann. Han hadde bustete hår og de vakreste blå øyne, sier Katrine om første gang hun møtte Chris. FOTO: Helle Frogner Vis mer
Publisert

Det var et gnistrende vakker og snørik sesongslutt i Hemsedal, for fem år siden, da Katrine og Chris møttes for første gang. Katrine var ivrig snowboarder og hadde tett tilknytning til Hemsedal. Og Chris hadde kommet hele veien fra California for å hjelpe en venn med snowboardkonkurransen The Bang Slalom.

– Jeg så en utrolig kjekk, høy mann. Han hadde bustete hår og de vakreste blå øyne. Jeg ble nysgjerrig på hvem han var. Så jeg gikk frem til ham og introduserte meg, sier Katrine med et bredt smil.

Hun kjente hvordan det kriblet i kroppen, men samtidig tenkte hun at dette nok bare kom til å bli en liten flørt. Det viste seg også at han skulle videre til Stadlandet allerede dagen etter.

Med bustete hår og blodig beltestakk

Men en kveld ringte Chris henne fra Stad. Han hadde hørt av en venn at han måtte få med seg 17. mai-feiringen i Oslo, før han dro hjem til USA, sa han. Og spurte om han ikke kunne få komme og feire sammen med henne.

– Jeg hadde kjempelyst til å møte Katrine igjen, og hadde utsatt hjemreisen til USA et par dager, for å dra til Oslo, sier Chris. Jeg tror kanskje Katrine ble litt overrasket. Han smiler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer