Kultur

P3-Mina har fått sparken

Den kontroversielle programlederen Mina Hadjian (32) fikk tirsdag sparken av NRK P3.

P3-Mina har fått sparken
Publisert
Sist oppdatert
Hadjian har hisset på seg folk med sine show på NRK P3. Torsdag i forrige uke fikk ledelsen i radiokanalen nok, skriver Dagbladet.

Skjelte ut kollegaer

Teknikken sviktet i andre del av det direktesendte programmet «Mina», og hun skjelte ut NRK P3 for å være uproffe. Hun lot det også gå ut over produsenten sin. P3 reagerte med å innstille denne ukens sendinger. Tirsdag kom det endelige svaret: Mina har fått sparken.

- Langvarige problemer

– Vi har avsluttet samarbeidet med Mina. Det skyldes personlige forhold og samarbeidsproblemer over lengre tid. Ut over det kan jeg ikke gå i detaljer, sier redaksjonssjef Tone Donald i P3.

Hun sier dette ikke er en redaksjonell sak, men en personalsak. Donald bekrefter at det som skjedde torsdag var med i vurderingen for å avslutte samarbeidet med Mina.
Ifølge Donald hadde NRK P3 en langtidskontrakt med Mina Hadjian. Planen var å ha henne på radioen i hvert fall fram til sommeren.

Utelukker ikke konflikt

Minas manager Linn Slettum Bjerck reagerer kraftig.
– Det jeg kan si er at vi ikke kan utelukke at det blir konflikt om dette. Vi må bruke tid på hvordan vi skal håndtere denne saken. Vi er veldig uenig i avgjørelsen, sier hun.
Mina Hadjian vil selv ikke kommentere saken. (©NTB)

Foto: Nrk

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer