Helse & Livsstil

På gulljakt i Torino

OL-aktuelle Hilde Gjermundshaug Pedersen gurgler whiskey og synes Petter Stordalen er en kjekkas. Møt henne i ukens KK.

(Faksimile, KK)
(Faksimile, KK) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
10. februar er det åpningsseremoni starter OL i Torino. På startstreken i langrenn står Hilde Gjermundshaug Pedersen, 40 år. Da Pedersen debuterte på landslaget var lagvenninnen Marit Bjørgen hele fire år.

- Jeg føler jeg har mer å bevise, sier Pedersen.

Egentlig hadde hun lagt opp. Men så var det bare det at det ikke føltes riktig å avslutte etter et mesterskap uten individuelt gull. "Bare" stafettgull holdt ikke.

Så Hilde fortsatte karrieren litt til, selv om hun innrømmer at det ligger mye egoisme i toppidretten. Det er ikke alltid like lett å leve med en kone og mor som er borte 200 dager i året.

- Det meste av denne familiens liv har vært på mine premisser, sier skiløperen til KK. I en tid hvor stadig flere toppidrettsutøvere mislykkes på hjemmbane, setter hun stor pris på støtten fra familien.

- De har støttet meg hele veien, sier Hilde Gjermundshaug Pedersen.


LES MER I UKENS KK:
Hilde Gjermundshaug Pedersen om slankepress, whiskey og Petter Stordalen.Si din mening: Hvor mange gull tror du Norge tar i Torino-OL?

(Faksimile, KK)
(Faksimile, KK) Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer