Kultur

På matkjøret

Om «7 dager i Pyreneene» var en film, kunne man kalt den en roadmovie med overraskende mye mat.

Publisert
Sist oppdatert
Anmeldt av: Cecilie Klem



Reiseskildringen forteller om tre menn og sju hektiske dager i fjellene i Nord-Spania, mens
kokebokdelen tar for seg mat fra de samme områdene. Her må det først leses, deretter kokkeleres. Claus Wieses tekst er god, morsom og driver boka framover. Kjøkkensjef på Palace Grill i Oslo, Øivind Hjelle, har gjort jobben sin med oppskriftene.

KK MENER: Hyggelig og morsom reiseskildring med masse god, spansk mat på kjøpet.

Karakter: kkkk


«7 dager i Pyreneene»
av Claus Wiese og Øivind Hjelle
Foto: Svein Utigard
kr 398, Dinamo Forlag

«7 dager i Pyreneene»
av Claus Wiese og Øivind Hjelle
Foto: Svein Utigard
kr 398, Dinamo Forlag
«7 dager i Pyreneene» av Claus Wiese og Øivind Hjelle Foto: Svein Utigard kr 398, Dinamo Forlag Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer