Om «7 dager i Pyreneene» var en film, kunne man kalt den en roadmovie med overraskende mye mat.
RedaksjonenC
Publisert Sist oppdatert
Anmeldt av: Cecilie Klem
Reiseskildringen forteller om tre menn og sju hektiske dager i fjellene i Nord-Spania, mens kokebokdelen tar for seg mat fra de samme områdene. Her må det først leses, deretter kokkeleres. Claus Wieses tekst er god, morsom og driver boka framover. Kjøkkensjef på Palace Grill i Oslo, Øivind Hjelle, har gjort jobben sin med oppskriftene.
KK MENER: Hyggelig og morsom reiseskildring med masse god, spansk mat på kjøpet.
Karakter: kkkk
«7 dager i Pyreneene» av Claus Wiese og Øivind Hjelle Foto: Svein Utigard kr 398, Dinamo Forlag
«7 dager i Pyreneene»
av Claus Wiese og Øivind Hjelle
Foto: Svein Utigard
kr 398, Dinamo Forlag
Vis mer