Frukt Og Bær

Pæresalat med ruccola

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen




(Til 4 personer)
4 ss hasselnøtter
2 ss rosiner
4 ss balsamicoeddik
4 store faste pærer
sitronsaft
1 pk ruccola-salat
200 g godt brød

Rist grovhakkede nøtter i en panne til de er gylne. Ta dem ut av pannen. Ha rosiner og balsamico oppi pannen. Kok opp, rør godt og sett til side. Skjær pærene i tynne båter og drypp litt sitronsaft over. Bland pærene med ruccola. Dryss over nøtter og rosiner. Server med brød.

Pæresalat med ruccola
Pæresalat med ruccola Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer