Kultur & Underholdning

Pai med spinat og fetaost

God og enkelt. Her er det nemlig lov å jukse litt.

Publisert
Sist oppdatert
Av: Hanne Buxrud



1 pakke paideigpulver
(maizena)
1 stappet pose fersk spinat (eller en pakke frossen)
2 dl fløte
nok muskat
2 egg
pepper
1 stykke fetaost
revet gulost
eventuelt salt (fetaost er ofte
ganske salt, så vær forsiktig)

Vask spinaten godt og ha den i en kjele sammen med fløte og
muskat. Kok opp og la småkoke cirka 2 minutter etter at spinaten har
falt sammen. Sett kjelen til side. Serveres med salat og gjerne en god portvin til.

Foto: Hanne Buxrud
Foto: Hanne Buxrud Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer