Dessert

Pannekaker med lønnesirup

Her brukte jeg vaffelrøre på pose i stedet for pannekakemiks, slik at kakene ble litt tykkere. Men ta hva du har, ev. reduser væskemengden på pannekakemiksen.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






1 pakke vaffelmiks
lønnesirup
1 boks valnøtter

Lag røren etter anvisning på pakken hvis du bruker vaffelmiks. Stek mindre pannekaker enn du pleier. Cirka halvparten av pannen. Legg pannekakene lagvis med valnøtter og sirup. Pynt med nøtter og hell sirup over slik at det renner på sidene. Vil du servere
med det syltetøyet du har, går det bra. Ev. pisk litt krem og legg mellom lagene. En riktig så enkel og god bløtkake som vel å merke ikke er så lett å skjære i kakestykker.

Pannekaker med lønnesirup
Pannekaker med lønnesirup Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer