Vis mer

Pizza

Pannepizza med chorizo

Publisert

Med ferdig kjøpt deig lager du pizza på et øyeblikk. Ekstra godt er det å toppe med krydret pølse, mozzarella og rucolasalat.

(4 porsjoner)

◗    1 pizzabunn, ferdigkjøpt
◗    3 stk. chorizopølser
◗    2 kuler mozzarella
◗    1 boks ferdig tomatsaus, 400 g
◗    3 store tomater
◗    2 løk
◗    30 g rucola
◗    olivenolje
◗    salt og pepper

Pynt:
◗    frisk oregano

1. Sett ovnen på 225°.
2. Legg pizzadeigen ut på en bakeplate med bakepapir under.
3. Del pølsene i skiver, og stek dem gyllenbrune i stekepannen. Grovriv mozzarella.
4. Fordel tomatsausen over pizzabunnen. Del tomater i skiver, og skjær løk i tynne ringer. Fordel dette over sausen samen med pølse og rucola.
5. Strø til slutt på mozzarella. Drypp over litt olivenolje, og strø på salt og grovmalt pepper.
6. Stek pizzaen midt i ovnen til den får litt farge, i ca. 15 minutter.
7. Server pizzaen nystekt og varm med frisk oregano.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer