Kultur

Panser-Ellen

Forsvarer Ellen Holager Andenæs måtte stille opp i Torsdagsklubben for å overbevise folk om at hun er myk inni.

Panser-Ellen
Publisert
Sist oppdatert
Ellen Holager Andenæs gjorde sitt inntog i folks bevissthet ridende på hest. Som sjef for Ordenspolitiet skremte hun vannet av de fleste, spesielt blitzerne som truet med å sette fyr på den amerikanske ambassaden. Siden det har hun hatt en eventyrlig karriere.

Første kvinnelige statsadvokat, første sjef for PST. Og nå er det er det en jobb ledig i UDI. Mange visker om at sleivkjeften fra Ris burde få seg ny jobb.

- Er det utenkelig at du ender opp i udi?
- Noen ganger, når jeg hører om kule stillinger i staten, får jeg noen ideer. Men da holder det å tenke på restskatten jeg skylder. Dessuten hadde jeg ikke giddet å gå rundt i UDI og lyttet etter politiske signaler. Da skulle jeg søren meg gjort akkurat som jeg selv ville.

- Det var jo akkurat det forgjengerne gjorde?
- Og du så hvordan det gikk. Så mye bråk. Nei, politiske signaler er ikke noe for meg. Det får pinadø nedfelles i en lov eller forskrift hvis man skal følge det. Å sende signaler, det er for tynt for meg.

Les mer i denne ukens KK om
- Møtet med A-gjengen.
- Hvorfor kjeltringene heller bør gå fri
- Den svindyre bilen
- Forholdet til familien

(Foto: faksimile, KK)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer