Fugl

Pasta- og kyllingsalat

Publisert
Sist oppdatert






(Til 1 person)

50 g grillet kylling uten skinn
1 skive ananas
1/4 paprika
1 vårløk
100 g ruccola
75 g kokt pasta
pepper

Bruk pastarester eller kok pasta. Rens kyllingen fri for bein og skinn og skjær den i biter. Skjær paprika og ananas i skiver og vårløk i ringer. Skyll ruccola og bland den sammen med
grønnsakene. Tilsett kyllingbiter og pasta til slutt. Topp med nykvernet pepper.

Pasta- og kyllingsalat.
Pasta- og kyllingsalat. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer