Kultur & Underholdning

Pasta med artisjokk og tunfisk

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen





(Til 4 personer)
375 g papardelle (veldig bred båndspagetti)
300 g cherrytomater
1 ss olivenolje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
litt sukker
litt frisk eller tørket oregano
0,5 dl grønnsakbuljong
1 boks artisjokkhjerter
1 boks tunfisk
1 dl store kapers
35 g svarte oliven

Skjær tomatene i to, og stek dem kjapt i olivenolje sammen med løk og hvitløk. Dryss over
sukker, oregano, salt og nykvernet pepper. Tilsett buljong og halve artisjokkhjerter. Varm
opp sausen og smak til. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vann og bland den
i sausen. Hell vann fra tunfiskboksen og hakk den lett med gaffel før du har den i pastaen.
Server i tallerkener med store kapers, oliven og frisk oregano.

Papardelle med artisjokkhjerter og tunfisk
Papardelle med artisjokkhjerter og tunfisk Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer