Pasta

Pasta med erter og bacon

Al dente med en skru. Mettende, godt og enkelt.

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
1 pakke bacon
400 g pasta, f.eks. skruer
200 g erter
200 sukkererter
1 sitron
1 beger rømme, ev. blandet med crème fraîche
1 bunt gressløk
en neve basilikum
4 ss revet parmesan

Stek bacon slik du ønsker det. Kok pasta etter anvisning på pakken. Snitt sukkerertene i tynne strimler på langs og ha dem i kokevannet sammen med ertene de siste 2 minuttene
av pastaens koketid. Bland revet sitronskall sammen med sitronsaften, parmesanen og litt av gressløken. Smak til med salt og pepper. Bland pasta med bacon, hakket basilikum og server med gode klatter av sitronsausen.

Pasta med erter og bacon
Pasta med erter og bacon Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer