Pasta

Pasta med kalveragusaus

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
1 gulrot
1 stangselleri
1 løk
1 fedd hvitløk
1 glass hvitvin
fersk salvie, rosmarin,
timian og merian
600 g kalvekjøtt
600 g tomater på
boks

Finhakk kalvekjøttet. Del grønnsakene i mindre biter og stek dem i olje. Tilsett hakkede urter og 1/5 av vinen. Ha i kjøttet. La alt bli lett stekt før du har i resten av vinen. Stek
til væsken har fordampet. Hell i tomatene og kok på svak varme i 1 time. Smak til med salt før servering.

Pasta med kalveragusaus
Pasta med kalveragusaus Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer