Pasta

Pasta med krepsehaler

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
400 g pasta, penne eller tagliatelle
2 bokser hele tomater
1 boks krepsehaler
1 løk
2 hvitløk
1 ss rødvinseddik
2 ss hakket basilikum
2 ts hakket fersk mynte
1 ts hakket oregano
1 ts hakket timian
1 ts hakket rosmarin
1/4 ts kajennepepper
1 dl kremfløte

Kok opp pastavann. Varm oljen opp i en annen kjele. Ha i hakket løk og stek på svak varme i ca. 10 minutter. Ha pasta i pastavann. Hakk tomatene og ha dem i oljen sammen med saften fra boksen og eddik, urter og cayenne. Kok opp og la det putre i 10 minutter. Sett ned varmen. Ha i krepsehaler og fløte. Varm opp og server med pasta.

Pasta med krepsehaler
Pasta med krepsehaler Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer