Pasta

Pasta med kylling og ostesaus

Publisert
Sist oppdatert
Tekst og foto: Hanne Buxrud





(Til 2 personer)
1 stor squash
2 fedd hvitløk
2 ss smør
2 dl fløte
100 g gorgonzola eller
etter smak
1-2 kyllingfileter eller bacon
(ønsker du en vegetarvariant, smaker det veldig godt med ristede valnøtter)
salt og nykvernet pepper
pasta

Del kylling/bacon i mindre biter og stek dem godt i en panne. Sett til side. Riv squashen på et rivjern. Smelt smøret i en kjele, hakk hvitløk og ha den i sammen med squashen. La det putre en liten stund slik at en del av vannet fra squashen forsvinner. Ha i fløte og kok opp. Del osten i mindre biter og ha den i sausen. Sausen er ferdig når osten har smeltet.
Server med nykokt pasta og kyllingbiter på toppen.

Pasta med ostesaus og kylling
Pasta med ostesaus og kylling Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer