Pasta

Pasta med lammegyros

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen




(Til 4 personer)
400 g penne pasta
400 g mørt lammekjøtt, for eksempel lammefilet
2 finhakkede fedd hvitløk
1 ts tørket chili
litt tørket estragon
1 bunt dill
olivenolje
salt og pepper

Skjær kjøttet i tynne skiver og bland det med krydder, olje, salt og pepper. La det marinere i 10 minutter. Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek kjøttet raskt, 2-3 minutter, i en varm panne med olje. Hell vannet fra pastaen og bland den med kjøttet og hakket dill. Krydre med salt og pepper og server retten rykende varm.

Pasta med lammegyros
Pasta med lammegyros Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer