Kultur & Underholdning

Pasta med løsslupne tomater

Publisert
Sist oppdatert
Av: Hanne Buxrud



Hemmeligheten ligger i sausen.

(Til 2 personer)
Passe mengde pasta av ønsket slag
1 agurk


Tomatsaus:
1 boks tomater
1 ss sukker
2 små løk
1 fedd hvitløk
50 g smør
50 g fersk parmesan
salt
evt pepper

Kok opp tomater og sukker og la det putre i 15 minutter. Grovhakk løk og hvitløk og ha det i kjelen. Hell over al dente-kokt pasta. Skjær opp agurk og høvle over parmesan. Server.

Oppskriften er laget av: Kari Reigstad, skuespiller

Foto: Hanne Buxrud
Foto: Hanne Buxrud Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer