Fisk Og Skalldyr

Pasta med reker

Publisert
Sist oppdatert
Tekst/foto: Hanne Buxrud





(Til 4 personer)
1 ss olivenolje
1 løk
2 fedd hvitløk
1 ts paprikapulver
1 boks tomater
1 l kyllingbuljong
300 g spagetti
250 g rensede reker/frossen skalldyrmiks
1 håndfull bladpersille
sitron til servering

Varm oljen i en kjele og ha i hakket løk og hvitløk. Pass på at oljen ikke er for varm, løken skal bli myk, ikke stekt, cirka 5 minutter. Ha i tomatene, paprikapulveret og buljongen. Kok
opp. Knekk spagettien og ha den i sammen med tomatene. Rør godt slik at ikke pastaen klistrer seg sammen. Kok til spagettien er nesten klar og ha i rekene. Varm opp, cirka 1–2 minutter. Rekene blir lett seige hvis de ligger for lenge. Dryss over med hakket persille
og server med sitronbåter.

Pasta med reker
Pasta med reker Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer