Pasta

Pasta puttanesca

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Siren Lauvdal






(Til 4 personer)
2 ss olivenolje
4 fedd hvitløk
1 rød chili
1 boks grønne oliven med ansjos
4 ss kapers
10–12 soltørkede tomater
1 håndfull fersk basilikum
400 g spagetti

Rens chilien for frø og finhakk. Varm opp olje i en panne og ha i hakket hvitløk og chili, ca. 1 minutt. Hakk olivenene og ha i sausen sammen med kapers og soltørkede tomater. Tilsett tomater og la det surre i 20 minutter. I mellomtiden, kok pasta. Sil av og hell over sausen. Bland inn hakket basilikum og nykvernet pepper. Server med nyrevet parmesan.

Pasta puttanesca
Pasta puttanesca Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer