Pasta tomato

Pasta

Pasta tomato

I en travel hverdag er pasta ofte redningen når du skal lage middag. Du kan variere ingredienser i det uendelige, og denne retten kan du servere som en vegetarrett eller sammen med skinke eller stekt kjøtt.

Publisert
Sist oppdatert

(4 porsjoner)

600 g småtomater, gjerne både røde og gule
75–100 g rucola
1 rød chili
150 g fetaost eller chèvre
350 g pasta
salt og pepper
2 ss smør
2–3 ss olivenolje

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Del tomatene i to. Stek dem i 2 ss smør i en stor panne 8–10 minutter til de blir myke.

Rens chili for frø og hinner. Tilsett finhakket chili og olivenolje i pannen.

Vend den varme pastaen med tomatblandingen, olivenolje, små biter ost, frisk rucola, salt og pepper.

Du kan også tilsette stekte pølsebiter og hakket persille.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer