Fisk Og Skalldyr

Paste med krepsehaler og limesaus

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne Buxrud
Foto: Rohny Kristensen






(Til 4 personer)
400 g spagetti
200 g krepsehaler
saft fra 2 lime
25 g smør
1 bunt dill
salt og pepper

Kok pastaen al dente. Hell av vannet og vend pastaen med krepsehaler, limesaft, smør og hakket dill. Krydre med salt og pepper. Server retten med en salat.

Pasta med krepsehaler og limesaus
Pasta med krepsehaler og limesaus Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer