Sparing:

«Pengesnakk»-Lise: – Noen tror det er tull

Lise Vermelid Kristoffersen deler sine beste, og mest ekstreme, sparetips på badet!

SUPERSPARER: Lise Vermelid Kristoffersen delte nylig sine beste tips til hvordan du kan spare penger ved hjelp av noen enkle triks på badet. FOTO: Ingeborg Løvlie
SUPERSPARER: Lise Vermelid Kristoffersen delte nylig sine beste tips til hvordan du kan spare penger ved hjelp av noen enkle triks på badet. FOTO: Ingeborg Løvlie Vis mer
Publisert

Lise Vermelid Kristoffersen er kanskje aller mest kjent som personen bak bloggen og podcasten «Pengesnakk», hvor hun lærer følgerene sine alt hun kan om sparing og privatøkoniomi.

Både av økonomiske og miljømessige hensyn har sparingen blitt en livsstil for småbarnsmoren, som i fjor sparte hele 700.000 kroner.

Hun var også en av de som kastet seg på hårtrenden «no poo», som rett og slett går ut på å ikke vaske håret sitt med sjampo eller balsam.

Tror det er tull

Nylig delte superspareren en video på sine sosiale medier, med sine 51 000 følgere, hvor hun viser sine beste, og «ekstreme», sparetips. Se videoen nederst i saken!

– Mange av tipsene jeg deler har jeg gjort hele livet og ikke tenker på som sparetips før jeg oppdager at ikke alle andre gjør det samme, sier Lise til KK.

Pengesnakk-profilen har fått blandede tilbakemeldinger på tipsene sine.

– Noen tror det er tull. Jeg laget videoen for gøy, men bruker jo faktisk alle tipsene selv, ler hun og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer